miercuri, 29 aprilie 2009

Pictura moderna

Pictura moderna este ca sushi.Orice om civilizat afirma ca-i place,dar,in realitate,nu este decat peste crud cu orez rece.

Enciclopedia lucrurilor care ma sacaie zilnic

...







Catinca socializand


Catinca incearca sa socializeze...





Si iata ca reuseste astfel sa-si gaseasca un nou prieten...

sâmbătă, 25 aprilie 2009

luni, 13 aprilie 2009

Timp


Eu una am realizat ca nu-mi pot organiza timpul!

Sunt in stare sa-mi fac o gramada de planuri,sa-mi gasesc o anumita ocupatie pana la ultimul minut al zilei,sa ma gandesc la ce voi face si pana la urma sa ajung sa fac ceva la nimereala.

Pur si simplu nu-mi pot respecta planurile,nu stiu exact de ce.

Pentru vacanta asta de o saptamana imi planificasem fiecare zi....si am ajuns sa fac tot ce mi-a trecut dimineata prin cap.Imi facusem un plan relativ elaborat,in care erau o mie de activitati de facut zilnic,fiecare lucru trebuia facut intr-o anumita perioada&stuff. Evident,cum eu sunt o fire dezordonata si cu capu`n nori,planul meu s-a dus pe apa sambetei si am sfarsit stand pur si simplu degeaba in prima zi din vacanta,iar duminica ducandu-ma la pescuit[si da,n-am prins nimic si m-am uitat ofticata la tata cum prindea fara oprire:-L] lucru pe care nu-l planificasem sub nicio forma.

Azi m-am intalnit cu Nayfeh,una dintre cele mai bune prietene ale mele,pe care nu am mai vazut-o de UN AN![asta era planificata=))]

Cand o asteptam[a intarziat!!!] a aparut Sorin un fost coleg de clasa,pe care nu-l mai vazusem de o vesnicie.Imediat dupa el apare Geosh,tot o fosta colega de clasa care se ducea doar pana la magazin,dar a ramas sa stea de vorba cu noi.Vorbim noi ce vorbim si apare Mariana,tot o fosta colega de clasa.Fiind bucurosi ca ne-am intalnit am inceput sa vorbim tare si sa povestim ce ni s-a mai intamplat de cand nu ne-am mai vazut.Apare in sfarsit Nayfeh si toata lumea o imbratiseaza pentru ca deabia venise in tara.Stam noi ce stam si apar doi fosti colegi,Gaby si Ionut.Intamplarea era dubioasa,pentru ca eram deja 7 fosti colegi de clasa si noi nu planificasem sa ne intalnim.La 5 minute dupa cei 2 baieti apare Silvia,tot o fosta colega ,care e si in liceu cu mine. Eram 8 fosti colegi de clasa,adunati acolo,pur si simplu intamplator.Daca am fi planificam si am fi vorbit dinainte sa ne intalnim,nu am fi fost atatia.

Asa ca de azi inainte nu o sa imi mai planific timpul la minut pentru ca lucrurile de valoare sunt de obicei intamplatoare si neasteptate.

Cred ca daca am fi planificat intalnirea nu m-as fi bucurat atat de mult pe cat m-am bucurat azi din simplul fapt ca ne-am intalnit INTAMPLATOR.
Sa nu uit sa spun ca mi-a fost foarte dor de Nana[Nayfeh]!!!E atat de placut sa-ti vezi un bun prieten dupa un an de zile si sa realizezi cat de dor ti-a fost de el![Te iubesc!]
Vacanta asta va fi una reusita,asta pot spune dupa ce au trecut numai 3 zile.

joi, 9 aprilie 2009

Da!

Aproape ca a venit vacanta.De cand astept eu vacanta asta!

Am o saptamana intreaga in care ma pot bucura cu adevarat de primavara.
...o saptamana intreaga in care pot sa uit de orice program sau responsabilitati
...o saptamana in care pot sa fac doar ce vreau eu
...o saptamana intreaga in care voi astepta Pastele
...o saptamana in care pot sa stau afara toata ziua
...o saptamana plina de cumparaturi
...o saptamana relaxanta
...o saptamana in care pot citi cat vreau eu,fara sa ma gandesc ca maine am fizica
...o saptamana in care ma voi trezi foarte tarziu
...o saptamana pe care mi-o doresc enorm.

...si dupa saptamana asta vor urma doua zile in care imi voi aminti ca vacanta e pe sfarsite si voi incerca sa accept faptul ca scoala incepe din nou.[si ca am prima ora latina....:))]
...dar sa nu exageram...scoala nu e un calvar atunci cand incerci sa nu vezi cand treci prin liceu 2 tocilari care se cearta despre cum se face nu-stiu-ce super problema la chimie sau la mate.....

...sunt fericita!:D

Se poate si asa!

Se pot face glume bune pe seama oamenilor prosti!Am zis!

Cum sa te duci relaxat la o fetita cu fata de tarancuta,care crede ca daca ea a vorbit cu cineva,toti trebuie sa o creada si sa faca asa cum spune ea[cum ar fi"l-am sunat pe dirigu` si a zis ca putem pleca....pt ca el nu stie ca dam test la mate] si sa ii spui "Auzi .....vreau si eu sa vorbesc cu Sf Petru,poti sa-l suni tu te rog frumos?" exact atunci cand toata clasa e nervoasa pe fiinta aia.Pur si simplu nu poti.

Si totusi fata nu s-a prins si nu se va prinde niciodata.Si va continua sa-si poate cureaua cu lanturi aurii si sa se creada o persoana cat se poate de ok.